Toplantı Duyurusu İçin Tıklayınız

Ekm

Yayınlanan yeni yönetmelik gereği teneffüsler 15 dk olmuş, çıkış saatimiz değişmiştir.

Ekm

2023/2024 eğitim öğretim önemi içinde yapılacak ortak sınavlara ilişkin yönetmelik için tıklayınız.

Ortak sınavlara ait konu dağılımları üst menüdedir.

Çalışma takvimi için tıklayınız

Ekm

15 Ekim 2021 Cuma günü saat 13.15'de Büğdüz İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.  Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederiz.

2020/2021

Bayram tatilinin ardından 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren online derslerle eğitim ve öğretim kaldığı yerden devam etmektedir.

Gerekli resmi aciklama icerikte paylaşılmıştır.

Okulumuzda 07.04.2021 tarihi itibariyle BÜĞDÜZÜN CİVCİVLERİ adlı projeyi uygulanmaya başlanmıştır. Mahalle Muhtarımız Tekin ERKAN 'ın civciv tedariğiyle Müdür Yrd. Ayşe DOLAY ve Emrah GÜNDÜZ ün önderliğinde öğrencilerimize merhameti,şefkati,sahiplenme ve sorumluluk gibi değerleri aşılamaya çalışacağiz. Büğdüz mh. Muhtarımıza Okul Müdürümüz Alpaslan FAKILI ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.