ANKARA / AKYURT - Büğdüz Ortaokulu

Kas

Okulumuz Çevre Koruma Kulübü Danışman Öğretmeni Buket AYGÜN ÖZDEMİR´in yoğun çabaları sonucu, Orman Genel Müdürlüğü tarafından okulumuza tahsis edilen mavi ladin ve mavi servi fidanlarımızı diktik. Başta Okul Müdürümüz Günay KILIÇ olmak üzere bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile gerçekleştirilen fidan dikimi bir şenlik havasında gecti.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü nedeniyle düzenlemiş olduğumuz program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıile başladı. MüdürYardımcımız Mustafa ÖZGÜMÜŞ´ün konuşması ve öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle devam eden hüzünlü programımız Anasınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu oratoryo ile sona erdi.

Kas

14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ KAPSAMINDA ÇOCUKLARDA ŞİŞMANLIK VE SAĞLIKLI BESLENME, ÇOCUKLARDA DİYABET VE ÇOCUKLARDA DİYABET-KAMU SPOTU VİDEOLARINI İZLEYELİM LÜTFEN.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık. Hava Muhalefeti sebebiyle Okulumuz çok amaçlı salonunda düzenlenen törene tüm okul personeli, öğrenciler ve çok sayıda velimiz katılmıştır.

Ekm

Okulumuz 2017-2018 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22.10.2017 Pazar günü saat 10:00 da yapılmıştır.

Nis

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.
 Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların  yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile  http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur. Okul Sağlığı ile ilgili merak ettikleriniz için ziyaret edebilirsiniz

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı 23/10/2016 Pazar Günü Okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirdik.

May

2015/2016 Eğitim Öğretim yılında ilkez katıldığımız "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" kapsamında gerçekleştirdiğimiz etlinliğimiz büyük beğeni topladı.

May

2015/2016 Eğitim Öğretim yılı "1. sınıf okuma bayramı" nı  güzel bir etkinlikle kutladık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

21 Mart Nevruz Programı coşkuyla kutladık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programını Kutladık.

Okulumuz Sosyal Etkinlik Komisyonunun düzenlediği anıtkabir gezisi.

Okulumuzda yapılan "kitap okuma sınavı" nın ödül törenini yaptık.