Eyl

İnstagram adresimizde (akyurtbugduzortaokulu) yayınladığımız spor videomuz

Eyl

Gölgesine sığındığımız, kızıllığında ısındığımız bayrağımızın ve özgürlük sesimiz İstiklal Marşı'mızın milletimiz için anlam ve önemine degindigimiz bir söyleşide buluştuk bugün.

Eyl

Beden eğitimi dersi için öğrenci boy ve kilo bilgileriniz ölçümledik.

"Ellerimle Büyüttüm,

Sever İken Dirilttim..."  temasıyla işe koyulan 5.sınıf öğrencilerimiz derste aktif olma, yaşayarak öğrenme, sorumluluk alma ve koruma duygularıyla da tanışmış olacaklar. Yaşadığı yeri güzelleştirmis olmak da işin bonusu.

Eyl

Türkçe dersinde "Benim Köyüm Benim Okulum" etkinliğiyle yollara düşen 7.sınıf öğrencilerimiz eğlenceli bir köy turu yaptı.Daha sonra duygularını yazıya döken öğrencilerimiz yaşadıklarıyla kalıcı öğrenmeyi de gerçekleştirmiş oldu.

Eyl

Okulumuz öğrencileri her gün ders saatinden önce müzik eşliğinde egzersiz hareketleri yaparak güne başlıyor.

Okul müdürümüz Reşat ASLAN yeni eğitim öğretim yılı açılışı konuşmasında,

tüm öğretmen, öğrenci ve velilere başarılarla dolu bir yıl temenni etti.

Ders Kitapları

Konu Anlatımları

️Soru Çözüm Videoları

Hepsine Ulaşmak Artık Çok Daha Kolay

Erişim İçin  ods.eba.gov.tr

Ağu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuz bahçesine, anasınıfı öğrencilerimiz tarafından kullanılacak park yapılmıştır.

Türk Hematoloji Derneği Başkanı Sayın Prof. Dr. Muhlis Cem AR ve beraberindeki dernek yetkilileri okulumuza ziyarette bulundular. Okul müdürümüz Reşat ASLAN dernek yetkililerini okulumuz hakkında bilgilendirerek sınıflarımızı ve öğrenci çalışma alanlarını gezdirdi. Okulumuz bahçesinde dernek adına fidan dikilerek öğrencilerle keyifli vakit geçirildi. Okulumuza ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize verdikleri çeşitli hediyelerinden dolayı Türk Hematoloji Derneğine, değerli başkan ve beraberindeki yetkililere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar, yarışmalar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizle, çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı.

Okulumuz tarihinde ilk defa bilgi yarışması düzenlendi. Kazanan 7.sınıfları tebrik ediyoruz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte 26.04.2023 tarihinde Millet Kütüphanesi ve MTA gezisi düzenlenmiştir.

İlçemizde düzenlenen "Akıl ve Zeka Oyunları" yarışmasında öğrencilerimiz iki dalda birinci dört dalda ikinci üç dalda üçüncü olmuştur.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığımızın Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında okulumuza;

3 adet yazıcı

1 adet bilgisayar

1 adet ses sistemi

temizlik ve kırtasiye malzemeleri alınmıştır.