ANKARA / AKYURT - Büğdüz Ortaokulu

Büğdüz Ortaokulu

Büğdüz Mahallesi No53 Akyurt / ANKARA
Vizyon
Büğdüzlü çoçuklarımızın eğitimini gerçekleştirme yolunda teknoloji ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimim Amaçları Doğrultusunda öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış Milli ve Manevi değerlere önem veren topluma uyumlu üretken bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
*2010-2011 Öğretim Yılı Akyurt ilçe tarihinde ilk, Fen Lisesini kazanan öğrenci Aslı ŞANLI okulumuz öğrencisidir. *Okulumuz Beyaz Bayrak sertifikası almıştır. *Okulumz Mavi Gök Yeşil Yaprak sertifikası almıştır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :10<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Ders başlama:08:50 Ders bitiş:16:30
Kaloriferli
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza Ankara´dan her 5 dakikada bir kalkan Akyurt otobüsleri ile ulaşılabilir. Sabah 08:10´da Gençlik Parkı ile 19 Mayıs Stadyumu arasındaki otobüs duraklarından kalkan Balıkhisar - Büğdüz - Akyurt otobüsleri, okulun hemen önünden geçmektedir. Diğer zamanlardaki Akyurt otobüsleri ve 488-468 nolu ego otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
İl merkezine uzaklık 33 km İlçe merkezine uzaklık 3km´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu