ANKARA / AKYURT - Büğdüz Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİ TOPLANTISI

15 Ekim 2021 Cuma günü saat 13.15'de Büğdüz İlk-Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.  Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederiz.

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

BÜĞDÜZ İLKOKULU/ORTAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması.

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4. Okul Müdürü Alpaslan FAKILI'nın açılış konuşması,

5. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6. Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

7. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8.  Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

9. Genel konuların görüşülmesi,

10. Dilek ve temenniler.