ANKARA / AKYURT - Büğdüz Ortaokulu

Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları Hakkında Bilgilendirme

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 18/12/2020 tarihinde Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları ile resmi yazı yayınlandı.

Yazıda belirtilği üzere;

İlkokul 4 üncü sınıflarda sınav yapılmayacak olup bu sınıflardaki ölçme ve değerlendirmeler,  ilkokul 1, 2 ve 3 üncü sınıflar için belirtilen esaslarla aynı şekilde ve ilkokulun bütün sınıflarında ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecektir.

Öğrencilerin yüz yüze eğitim, canlı ders ve/veya EBA TV takip ve ders etkinliklerine katılımlarına

Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları ile ilgili 18/12/2020 tarihli yazı için TIKLAYINZ...

göre her bir dersin haftalık ders saati sayısı 2 ve daha az olanlara 2 (iki), haftalık ders saati sayısı 2'den fazla olanlara ise 3 (üç) defa ders etkinliklerine katılım puanı verilecektir.

Yayın: 20.12.2020 - Güncelleme: 20.12.2020 19:58 - Görüntülenme: 177