ANKARA / AKYURT - Büğdüz Ortaokulu

Nis

Okul sağlığı; öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi için yapılan çalışmaların tümü olarak tanımlanmaktadır.
 Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların  yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile  http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur. Okul Sağlığı ile ilgili merak ettikleriniz için ziyaret edebilirsiniz

Okulumuz öğrencilerine Akyurt Belediyesi tarafından hijyen çantası dağıtıldı.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı 23/10/2016 Pazar Günü Okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirdik.

May

2015/2016 Eğitim Öğretim yılında ilkez katıldığımız "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" kapsamında gerçekleştirdiğimiz etlinliğimiz büyük beğeni topladı.

May

2015/2016 Eğitim Öğretim yılı "1. sınıf okuma bayramı" nı  güzel bir etkinlikle kutladık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

21 Mart Nevruz Programı coşkuyla kutladık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programını Kutladık.

Okulumuz Sosyal Etkinlik Komisyonunun düzenlediği anıtkabir gezisi.

Okulumuzda yapılan "kitap okuma sınavı" nın ödül törenini yaptık.

İlkokulu 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle Feza Gürsey Bilim Merkezi gezdik.

24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı "Okul Meclis Başkanlığı Seçimi" yapıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı   "Okul Aile Birliği Toplantısı"  Yapıldı.