Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte 26.04.2023 tarihinde Millet Kütüphanesi ve MTA gezisi düzenlenmiştir.

İlçemizde düzenlenen "Akıl ve Zeka Oyunları" yarışmasında öğrencilerimiz iki dalda birinci dört dalda ikinci üç dalda üçüncü olmuştur.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığımızın Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında okulumuza;

3 adet yazıcı

1 adet bilgisayar

1 adet ses sistemi

temizlik ve kırtasiye malzemeleri alınmıştır.

↘️ Öğrencimiz Yağmur Erva GEDİK, "Çanakkale Ruhu" temalı kompozisyon yarışmasında Akyurt İlçesinde 1. olmuştur.

↘️ Sayın Kaymakamımız Metin SELÇUK kıymetli öğrencimizi ödüllendirmiştir.

↘️ Biz de öğrencimizi ve Türkçe Öğretmenimiz Sayın Özge YELER'i tebrik ediyor,

Okul Müdür Yardımcımız ve aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmenimiz Emrah GÜNDÜZ tarafından düzenlenen turnuvalarda öğrencilerimiz bolca ter attı.

Futboldan masa tenisine birçok dalda eğitim veren öğretmenimiz turnuvaların rekabet ortamını ve hırsı ortaya çıkardığı gibi aynı zamanda kazanma ve kaybetme duygusunu da tatmayı öğrettiğini söyledi.

Öğrencilerimize spor dolu günler diliyoruz.

Hayırsever birinin okulumuza yapmış olduğu bağış ile tüm okul dondurma etkinliği yaptık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda velilerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla kutladık.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

• Okulumuzun dış tabelası olması gerektiği gibi yapıldı.
  • Okulum temiz bayrağımız yenilendi.
  • Okul girişine şehitlerimiz köşesi yapıldı.
  • Okulumuzun merdivenlerine okul kuralları ve değerlerimiz yazıldı.
  • Okul girişine kat planı tabelası yapıldı.
  • Okul girişindeki panoların ışıklandırılması yapıldı.

Mrt

Türkiye Cumhuriyeti için en önemli tarihlerden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi her yıl olduğu gibi okulumuzda bu yıl da törenlerle, şiirlerle  kutlandı ve Şehitlerimiz anıldı. Katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 2022 Enerji Verimliliği kapsamında bazı Etkinlikler olmuş, öğrencilerimizin konu ile alakalı bilinçlenmeleri sağlanmıştır.Emeği geçen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

OKULUMUZUN MUHTELİF ALANLARI BÖCEK VE HAŞERELERE KARŞI ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GELEN PERSONELLERCE İLAÇLANMIŞTIR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Öğrencilerimizden gönüllü oluşturulan ekip ile çalılar toplanarak izci ateşi yakılmıştır. Kendilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 1/a öğrencileri hayvanlara karşı duyarlı davranışlar sergileyerek güzel örneklerde bulunmuşlardır. Sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz

Haz

Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Haluk SAYDAN ve Şube Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret edip öğretmne ve öğrencilerimiz ile istişarelerde bulunmuşlardır. Kendillerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti gençlerine emanet ettiği meşaleyi birlikte taşıyalım.

MEB bugünü kutlamak adına "Meşale bende" sertifikası uygulaması hazırladı. Sizlerde isminizi yazarak sertifikanızı sosyal medya hesaplarınızda kullanabilirsiniz.

Sertifika oluşturmak için BURAYA tıklayınız.