12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü kutlu olsun!

#DünyaHemşirelerGünü

SAĞLIK ORDUMUZ

Pandemi ile mücadelede en ön saflarda yer alarak hayatlarını bizler için riske atan hemşirelerin ve tüm sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda çalışabilmelerini diliyoruz. Hepinize minnettarız, iyi ki varsınız!

Sevgi şevkat ve hoşgörünün simgesi haline gelen Hemşirelerimizin

"HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLU OLSUN"

OKULUMUZUN ALLAH IN YARATTIĞI TÜM CANLILARA MERHAMET EDİLMESİNİN ÖNEMİNİ ÖĞRENCİLERİMİZE AŞILARKEN KOMŞU OKULUMUZUN BONCUĞUNU DA UNUTMADI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Okulumuzda Öğrencilerimizin Ekip-Bicmeyi öğrenmeleri, ürün almanın ne denli bir meşakkatli yol olduğunu öğrenmeleri, bunun yanı sıra sorumluluk bilincini kavramaları için önemli değerleri uygulama fırsatı bulacaklari alanımızı hazırladık. Öğrencilerimizi bekliyoruz...

Okulumuzun arac park yerinde duzeltme çalışmaları yapilarak yenilenmistir. Bu hususta bizlerden desteğini esirgemeyen Büğdüz mahalle muhtarımız Tekin ERKAN Bey e ve Ankara Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize ve Öğretmenimize Değerli çalışmalrından dolayı teşekkür ederiz.

Agaclarimizi Baharin gelmesiyle birlikte renkli giysilerini giydirerek öğrencilerimiz ile eglenceli ve zevkli etkinlikler gerceklestirdik. Katki saglayan Ogretmen ve ogrencierimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 07.04.2021 tarihi itibariyle BÜĞDÜZÜN CİVCİVLERİ adlı projeyi uygulanmaya başlanmıştır. Mahalle Muhtarımız Tekin ERKAN 'ın civciv tedariğiyle Müdür Yrd. Ayşe DOLAY ve Emrah GÜNDÜZ ün önderliğinde öğrencilerimize merhameti,şefkati,sahiplenme ve sorumluluk gibi değerleri aşılamaya çalışacağiz. Büğdüz mh. Muhtarımıza Okul Müdürümüz Alpaslan FAKILI ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz deneme sinavlarina tüm hiziyla devam ederek gelisimlerini görme şansı elde etmektedirler. Öğretmenlerimize öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda kulüp çalışmaları doğrultusunda öğrencilerimize pano araclığıyla gerekli bilgilendirmeleri yapan Sağlık ve Temizlik kulubü yürütücü öğretmenlerimiz Reyhan GEZER ve Reyhan ERKOL a teşekkürlerimizi iletiriz.

Mrt

Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anmakla beraber onları yaşatma düşüncesiyle toplum olarak bizlerin birtakım görevleri vardır. Öncelikle tarih bilmeyen bir toplum varlığını sürdüremez, yok olur. Genç nesil olarak tarihimizi iyi bilmeliyiz. Çanakkale bu düşüncenin ilk basamağıdır. Biz düşmana ilk Çanakkale'de dur dedik. Sonrasında ülkemiz işgal edildi. Ülkemizin her yerinde dur dedik. Bu düşünce oluşmuş her Türk vatandaşının Çanakkale'yi kesinlikle görmesi gerekir. Orada sadece şehitlerimiz değil tarihimizde yatmaktadır. Atalarımız bizler için kendi canlarını tehlikeye atarak vatanlarını savundu.

Mrt

Okulumuzun Mescidi ve Özel Eğitim Sınıflarına Destek vererek öğrencilerimizi mutlu eden Öz Safir Halıcılık Yönetim Kurulunun şahsında Abdülhakim ve Hamza Bey' e Büğdüz İlk/Ortaokulu olarak şükranlarımızı sunar, yaptıkları yardımseverlikten dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuzda tıkalı olan su kanalı için Büyükşehir Belediyesine ait ASKİ ekiplerine çalışmalarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrenci durumlarını görüşmek üzere velilelrimiz ile bir araya gelerek görüşler bildirdik. Bu toplantıda bizleri yalnız bırakmayarak okulumuza gelen velilerimize ve hassasiyet gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.